Ikke-kategoriseret

som vi kender det i dag

En værdig Alderdom:

Særligt vigtigt for mig er det, at vi drager mere omsorg for vores ældre. Jeg ser ikke det stigende antal ældre som et problem, hvis bare vi styrker dem til selvhjælp som kan give dem et mere værdigt otium. Vi skal investere i forebyggelse hos de ældre og lade det etiske kompas drive vores ældrepolitik.

Jeg har specielt ældreområdet som et fokusområde, da jeg syntes vi skylder denne befolkningsgruppe en særlig opmærksomhed. Denne befolkningsgruppe har været fundamentet for vores vældfærdssamfund som vi kender det i dag, – og vi nyder i dag frugterne af denne gruppes arbejde for Danmark.”

Johan Rasmus’ personlige brand:

Johan er som menneske betragtet en meget hæderlig, afbalanceret og sympatisk person, – mest af alt er hans naturlige venlighed og imødekommenhed meget højt værdsat og bemærket. Dette virker tiltalende og naturligvis sympativækkende hos mange mennesker. Han afbryder ikke andre, er meget god til at lytte til andre og hans kropssprog er ærligt og fuldstændig uden aggression.

Johan’ personlige karakter er et stort plus i hans kampagne som kan fremme vælgernes tillid til ham.

Hvorfor er opfattelsen at der ingen tillid er til kendte politikere e.g. Anders Fogh Rasmussen som faktisk kan være gode ægtemænd og familiefædre, der behandler deres venner med gavmildhed og respekt?

At der er en åbenlys modsætning mellem at være en sympatisk person og støtte nogle politiske holdninger, der går ud over andre menneskers ve og vel, er et paradoks som man formodentlig bedst kan bearbejde ved at tale til den sympatiske person. Politik handler om holdninger, – derfor er en sympatisk familiefar som også vil være politiker med holdninger, – en god kombination.

Johan skal konsekvent arbejde på at udbygge det tillidsvækkende, – han skal være bevidst om effekten af at optræde afbalanceret, rolig, se interesseret på folk når de taler samt smilende. Mest af alt Johan’ venlighed og imødekommenhed.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.