Ikke-kategoriseret

hvorvidt de nu bor i

Politiske positionering:

Johan’ politiske fokus er udvalgt til at dække:

§  Et værdigt Sundhedsvæsen

·       Ingen syge skal bekymre sig om hvorvidt de nu bor i det rigtige postnummer

§  En værdig Uddannelse

·   Folkeskolen skal ikke længere være et smeltekar for alle, men for de som kan og vil. For de som ikke passer ind i folkeskolen, skal der oprettes eller henvises til et passende tilbud

·   Gymnasierne skal tilbyde undervisning af høj kvalitet og give de unge kompetencer som selvstændighed, målrettethed og kreativitet således at de kan træffe et kvalificeret valg i deres videre færden.

·   Universiteterne skal have flere midler til forskning for at løfte deres faglige kvalitet og udbud i den globale konkurrence.

§  Et værdigt Arbejdsliv

·   Alle arbejdsløse borgere skal opleve, at de betyder noget for vores samfund og kan bruges til noget. Beskæftigelsesprojekter skal være mere fleksible og tilrettet den enkelte borger

·   Vi skal samtidigt væk fra kassetænkningen. Folk som er syge eller svækket på anden vis skal ikke trækkes rundt i systemets bureaukrati, de skal behandles værdigt.

§  En værdig Alderdom

·   Ældre fortjener frisklavet mad, rengøring, og rigelig omsorgspleje.

·   Vi skal lade det etiske kompas drive politikken på området.

Johan vil gerne være med til at sikre en fortsat positiv udvikling på disse 4 områder baseret på hans erfaring, uddannelse, erhverv samt at være fuldkommen integreret i det danske samfund.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.