Ikke-kategoriseret

fordi mit parti mangler

”Mit navn er Johan Rasmus, jeg er 37 år. Jeg er gift med Gitte som jeg har været sammen med i 17 år og sammen har vi to børn på hhv. 3 og 7 år. Familien bor i Odense.  Jeg er uddannet lærer, men skiftede for fem år siden spor, og er nu leder indenfor beskæftigelse i Assens kommune. Sideløbende læser jeg en diplomuddannelse i ledelse, som forventes afsluttet til sommer. Jeg har siddet i Odense Byråd for Ven.

Værdigheden tilbage:

Jeg bliver ofte spurgt, om mit slogan er valgt fordi mit parti mangler værdighed. Her er svaret naturligvis nej, men jeg ønsker, at Danmark får et politisk paradigmeskifte, hvor etik og moral kommer mere i centrum, især når vi debatterer politik, men også i måden vi behandler vores svage på. Værdigheden til alle handler om, at vi borgere tager vores samfundsansvar på os og at vi alle bidrager til fællesskabet.

Et værdigt Sundhedsvæsen:

Jeg er positiv over for regeringens nye sundhedsreform, fordi jeg ser mange konstruktive tiltag, som vil gavne den enkelte patient. Sundhedsreformen lægger op til mere kvalitet i behandlingerne og mere ensartethed uanset postnummer. I flere andre lande kan vi se hvordan en decentralisering af behandlinger, herunder sundhedshuse er en direkte gevinst. Dette gælder især for forældre med børn som slipper for at blive smidt rundt i bureaukratiet til last for børnene, når de har mere brug for omsorg og hurtige behandlinger.

Det er positivt, at kommunerne repræsenteres i sundhedshusene. Disse vil nemlig bedre varetage lokale interesser samtidig med, at vores folkevalgte sikrer en minimumskvalitet og bedre kommunikation internt i sundhedssystemet.

Vi skal desuden styrke vores indsats og investering i forebyggelse af stress. Stress koster vores samfund mere end 32 milliarder årligt og tærer på gode mennesker og familier.

3 thoughts on “fordi mit parti mangler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.