Ikke-kategoriseret

produkt deres Sushi

Atami Sushi er gældene på facebook og instagram, dette har de været i meget lang tid cirka siden 2017. De lægger i posts regelmæssigt, men i stedet kan det variere meget hvor længe der går før der kommet et nyt post. Derudover har Atami Sushi’s posts være meget produktorienteret. Det vil sige at de på deres posts har fokuseret på at vise deres produkt frem, og i denne sammenhæng er deres produkt deres Sushi. Deres strategi har været med vægt på at sælge, og det fører dermed til at man liker opslagene nogle par gange, men stopper efterfølgende fordi det er det samme. Dette ser man også på deres likes som er ret lave, og der er nærmest ingen kommentare til opslagene. Ind imellem har de fået lavet opslag til højtider/sæsoner, hvor det ikke har været så produkt/salgsorienteret. I de opslag/posts kan det ses, at interessen er større, og at aktiviteten hos kunderne dermed er steget. Dog er denne strategi ikke noget Atami Sushi har kunne fortsætte med, da der ikke altid er en højtid de har kunne køre på.

Atami sushi arbejder ikke meget med SEO udover der er lavet lidt linkbuilding inde på siden – altså internt linkbuilding. Derudover er der nogle blog systemer hvor der igen er meget linkbuilding denne gang ekstern linkbuilding. Altså alt i alt blir der for det meste arbejdet med linkbuilding udelukkende. Man kan dog sige at det er gået rimelig godt med deres SEO alligevel, da de er placeret acceptabelt på google forhold til der kun er lavet linkbuilding. Man skal selvfølgelig også tage i betragtning af at der bliver søgt geografisk, når jeg siger de er placeret acceptabelt i forhold til google søgemaskine. Altså fx “sushi vejle” skal der søges før de er placeret acceptabelt. De fleste der bestiller sushi søger nok også geografisk da man ikke bestiller sushi fra en anden by. Men målet er stadig at få Atami sushi frem på google så de bliver en anerkendt kæde, da de har planer om at åbne flere butikker rundt omkring i landet – Atami sushis langsigtede plan er at blive en kæmpe sushi kæde i hele Danmark.
Løsningsforslag & Strategi SoMe

Som nævnt ovenover har Atami Sushi kørt en produkt- og salgsorienteret SoMe strategi, som ikke har fungeret godt. Denne fejl bliver lavet af mange virksomheder, da de gerne vil vise hvad de tilbyder og gerne vil have mere salg, som giver mere omsætning. Der bliver derfor glemt alt om hvad kunden interessere sig for, og hvad der kunne være interessant for kunden

Det vil sige man skal tages kundens briller på og tænke som kunden, for at kunne have en forståelse for hvad der vil fungere. Det er først vigtigt at kende sin kunder, og for Atami Sushi er det en bred kundekreds. Det er det på grund af at det er alle som der kan lide sushi, som er deres potentielle kunde. Herunder er der mange aldersgrupper, nationaliteter, kulturer, interesser og meget mere som spiller en rolle. Det kan både være en fordel og ulempe for Atami Sushi. Ulempen er at det er så bredt en målgruppe der skal inddeles i flere små grupper, og dermed skal der laves content til hver især. Dette vil kræve mere ressourcer og tid for Atami Sushi.

Fordelen er at de altid vil have noget content, og muligheden for at ramme en del af deres kunder med deres content. Atami Sushi vil derfor altid have aktivitet på deres SoMe platforme. Det første som er hele fundamentet for at kunne optimere deres SoMe er at have en god strategi. Der skal derfor laves en liste med alle kundetyper og interessere der kan være, dermed har virksomheden et nemt og klar overblik over hvem deres kunder er. Dernæst skal Atami Sushi have en content kalender, hvor der er lagt en plan for de kommende uger og måneder. Dette kræver tid og ressourcer, men det nødvendigt for at have en god SoMe strategi som fungere. I content kalenderen skal deres skrives hvornår opslagene skal ud, det vil sige dato og tid. Der skal vælges dage hvor alt dataet bliver analyseret, for at se hvad der fungere/ikke fungere. At analysere data, er vigtigt for at kunne optimere deres SoMe. Eksempelvis kan man hurtigt finde ud af hvilket tidspunkt på dagen det er bedst at lægge et opslag/story ud.

68 thoughts on “produkt deres Sushi

 1. Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that make the most important changes. Thanks for sharing!

 2. israelnightclub dedi ki:

  This is the perfect website for everyone who hopes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want toÖHaHa). You certainly put a new spin on a subject thats been discussed for decades. Great stuff, just great!

 3. I would like to thank you for the efforts youve put in writing this blog. Im hoping to view the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal blog now 😉

 4. After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. Is there a means you can remove me from that service? Many thanks!

 5. Timothymyday dedi ki:

  Hello2. And Bye2.

 6. Stewarthma dedi ki:

  спа отель в иваново алушта вилла алина
  куда на море абхазия пицунда где остановиться в горячем ключе бургас пансионат адлер
  путевка кисловодск отель у моря в сочи гренада сочи лазаревское

 7. Stewartgtn dedi ki:

  дубрава санаторий брянск официальный сайт гостиница славянская курган
  отдых в хосте отели астрахани на карте отдых всё включено геленджик
  купить путёвки в сочи всё включено дом отдыха бекасово отзывы сочи отель со шведским столом

 8. Stewartpnb dedi ki:

  предгорья кавказа санаторий матрешка плаза тольятти
  тюльпанов 3 адлер ямал молния отель мрия крым отзывы
  отдых в крыму 2021 пансионаты отдых анапе небуг приморская

 9. Stewartuel dedi ki:

  гостиница атлантик феодосия апельсин николаевка крым официальный сайт
  ялта ай петри санаторий алушта крым официальный сайт цены multitour туроператор официальный сайт
  минеральные воды в карелии инжавино гостиница селена анапа в контакте

 10. Stewartyii dedi ki:

  санаторий серноводск самарская санатории ставрополя
  пансион сочи гостиница усадьба раменское four seasons hotel moscow цены на номера
  гостиница в кисловодске рядом с парком багрипш абхазия фото саки полтава крым

 11. Stewartpid dedi ki:

  путевки в белоруссию парк отель солнечный официальный сайт солнечногорск цены
  санаторий фнс радуга гостиница в электростали отдых новомихайловский
  отель пансионат кристалл отели подмосковье все включено крошка енот крым

 12. VederTwtpnb dedi ki:

  орджоникидзе сочи официальный сайт невский экспресс отель санкт петербург
  горки гранд красная поляна согдиана томск гостиница отзывы туристов об отдыхе в абхазии 2021
  туры в жемчужину сочи из москвы гостиница сан ремо сочи отель аморе

 13. VederTwtoko dedi ki:

  расписание автобуса алтуфьево марфино санаторий мать и дитя свердловская область
  курорт в абхазии энергетика абхазии отель беларусь сочи
  отель солнечный кисловодск официальный сайт отель империя москва сити арена хостел

 14. VederTwtlvq dedi ki:

  баваренок гостиница в белокурихе хостел рус измайлово
  одеон отель адлер официальный сайт турбазы тверская область с домиками отдых в башкирии на новогодние каникулы 2022
  черноморское побережье отдых гостиницы перми недорого гостиница ринальди олимпия санкт петербург

 15. Rytr is an AI writing assistant that helps you create high-quality content, in just a few seconds, at a fraction of the cost!! Click Here: https://bloggerprize.page.link/inst

 16. VederTwtemz dedi ki:

  родник алтая в белокурихе базы отдыха и курорты карельский перешеек
  ай тодор юг пансионат сочи курортный проспект 86 золотой колос вытегра отдых
  санатории и отели крыма крабовая бухта оленевка базы отдыха все включено тверская область

 17. VederTwtclq dedi ki:

  симферополь утес автобус парк инн мурманск
  бархатные сезоны апартаменты петергоф отели и гостиницы пансионаты все включено
  утес отдых отель фаворит псков хабаровск гостиницы в центре

 18. VederTwtgco dedi ki:

  отель в березниках туи абхазия
  гостевой дом рантатало отдых крым алупка база отдыха недорого на новый год
  отель кембридж ижевск официальный сайт пансионат кубань геленджик с красноусольский

 19. VederTwtmzw dedi ki:

  отель дача рахманинов в крыму путевка в москву на 7 дней цена
  гранд отель феодосия официальный сайт купить путевку все включено лечение в санаториях самары
  муялды санаторий стоимость путевки купить путевку в луду онлайн гостиница кутузовский проспект

 20. VederTwtlkk dedi ki:

  санаторий урал цены на 2021 год крепость официальный сайт
  мпия гостиницы батайска ростовской глория крым мисхор
  навагинская 3 сочи гостиницы нижнекамска цены и адреса никольское подворье переславль залесский

 21. VederTwtntz dedi ki:

  санаторий валуево вакансии дубна гостиницы цены
  отель юлия сочи ялта ореанда солнечный парк отель энд спа
  красная глинка самара абхазия курорт пицунда джемете отдых у моря недорого

 22. pg dedi ki:

  direct site Not through agents, we select even if the jackpot slot game is broken many times, play slots for real money, including web pg support for use. whole computer mobile phone

 23. VederTwtzmj dedi ki:

  белые ночи отель нарлен отель коктебель
  отель звездный жилье в абхазии 2021 релакс центр ирей
  дубравушка санаторий белгородская область официальный сайт медовый месяц в сочи аппарат для лечения спины

 24. PROMOCODE dedi ki:

  👉 Nikki He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVyyD

 25. 👉 Helena He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVynE

 26. PROMOCODE dedi ki:

  👉 Diane He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVyyD

 27. 👉 Deborah He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVyQs

 28. PROMOCODE dedi ki:

  👉 I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge…Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content.I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

 29. PROMOCODE dedi ki:

  👉 I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge…Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content.I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

 30. 👉 I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge…Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content.I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

 31. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

 32. 👉 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

 33. Free. Sign up to receive $100, Trade to receive $5500. Click Here:👉 https://millionairego.page.link/free

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.