Ikke-kategoriseret

optimere deres SoMe

Content kalenderen skal også inkludere møder, med eksempelvis er MoonStar. MoonStar er et webbureau, som står for Atami Sushis SoMe. Dog er det relativt nyt samarbejde, og jeg vil senere komme ind på et opslag jeg har lavet i MoonStar for at optimere deres SoMe. Det er vigtigt for Atami Sushi at følge med i hvad der sker på deres platforme, og dermed er det vigtigt med en masse mødere med den valgte webbureau, for at have en forståelse for hvad der fungere. Atami Sushi skal derfor være bevidste, om at det vil kræve flere ressourcer for MoonStar, for at de vil kunne udfører denne strategi. Det vigtigste ved optimeringen af SoMe er selvfølgelig selve opslagene, det vil sige contenten. Den strategi der anbefales for Atami Sushi, er creative content. Et eksempel på noget jeg har lavet i samarbejde med min praktikvirksomhed MoonStar, kan ses i bilag. Dette er et eksempel på creative content, hvor der er lavet en konkurrence til kunderne og det rammer i denne sammenhæng alle kunder. En konkurrence er et sikker valg, for at nå ud til alle ens kunder, og hvor mange vil like og kommentere opslaget. Dog skal denne “konkurrence strategi” ikke være det eneste creative content. Creative content handler om at komme væk fra produkt/salgs øjnene, og hen til kunders øjne. Eksempelvis vil der i blandt deres kunder være, studerende, mødre, familier, par, nogle som går op i sport/træning, nogle som går op i miljøet og meget mere. Der skal dermed tænkes i disse baner, om hvad vil en der går op i miljøet se. Eller hvad vil en mor ser evt. På denne måde skal der brainstormes for hver en kundetype, og liste ideer under hver især. Der skal dog være en rød tråd mellem opslagene, så man ikke kun fokusere på par eller mødre eksempelvis. Der skal fokuseres på alle, så der hele tiden vil være en aktivitet på Atami Sushi’s SoMe platforme. Jeg vil derfor herunder liste nogle creative content ideer, for at man kan optimere Atami Sushi’s SoMe. Dette vil jeg gøre i en tabel, så det er langt mere overskueligt.

Tabellen ovenover er få eksempler på, hvad man kan gøre. Der er mange flere kundetyper og interesser hos kunderne som Atami Sushi vil kunne nå ud til. Der er nærmest ingen grænser for ideerne, da fordelen ved en så bred kundekreds er at ideer kan altid findes. De løsningsforslag på creative content, som jeg er kommet med vil give god interaktion hos kunderne. Eksempelvis vil kunder som interessere sig for sport, skrive i kommentaren om hvad deres gæt på scoren er. Og det vil skabe en stemning i kommentarfeltet blandt kunderne. Konkluderende for hvordan Atami Sushi kan optimere deres SoMe er disse ting: kende kunderne, god planlægning i form af content kalender og mere creative content. Der kan sættes en regel som er 20-80 reglen, hvor 20% af contenten er produkt/salgsorienteret, og 80% af contenten er underholdende, viden m.m. Det vil sige 80% creative content, som mine eksempler i tabellen ovenover.

Som nævnt ovenover har Atami sushi næsten kun fokuseret på linkbuilding (intern & ekstern). Det vil vi gerne lave om så deres SEO bliver rigtig stærk. Så det bliver mere professionelt og så de kommer længere oppe på googles søgemaskine – så de kan vækste deres salg af sushi. Derfor har vi udtænkt en strategi for search engine optimization for Atami sushi vi har valgt at fokusere på 5 punkter: 1) SEO basics 2) Keyword search 3) Technical SEO 4) On-page & Content 5) Off-page SEO De 5 punkter er taget ud fra vores SEO checkliste som kan ses nede ved bilag. Vi starter med SEO basics, hvor vi kigger på de mest basale ting altså vi starter med at sætte google analytics op så vi kan få noget data til fx målgruppeanalyse og til at se hvor længe folk bliver på vores hjemmeside (bounce rate). Det er vigtigt med data da det kan bruges til at omlægge strategier og se hvordan folk opholder sig på hjemmesiden.

Derudover er det også her man opsætter sine plugins fx SEO plugin og andre nødvendige plugins. Man kan også lave et sitemap der kan fører til at bounce raten på siden stiger så man sørger for kunderne bliver på hjemmesiden i længere tid. Det næste vi fokuserer på er vores keywords – det er vigtigt at man bruger nøgleordene rigtigt så google læser præcis din hjemmesides ord først hvilket kan være med til at optimere ens SEO rigtigt meget. Indenfor vores keywords har vi fokuseret på at lave en “long tail keyword” udover vores søgeord – da de fleste sushi restauranter nok laver den samme form for SEO da de sælger det samme. Så vi vil ændre vores søgeord en lille smule i stedet for det fx bare hedder “sushi i vejle”. Derudover har vi valgt at fokuserer på at vores søgeord skal være de rigtige sidder på vores hjemmeside fx H1 og H2 det er nemlig sådan at google læser først H1 og H2 på hjemmesiderne. Vi har også fået vores søgeord til at gå igen.

54 thoughts on “optimere deres SoMe

 1. Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that make the most important changes. Thanks for sharing!

 2. israelnightclub dedi ki:

  This is the perfect website for everyone who hopes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want toÖHaHa). You certainly put a new spin on a subject thats been discussed for decades. Great stuff, just great!

 3. I would like to thank you for the efforts youve put in writing this blog. Im hoping to view the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal blog now 😉

 4. Timothymyday dedi ki:

  Hello2. And Bye2.

 5. Stewartumm dedi ki:

  дом отдыха псоу отзывы strawberry duck хостел москва
  красная талка санаторий официальный сайт нева крым алушта московская область санаторий дорохово
  кисловодск детские развлечения отдых с детьми на море 2022 мрт белокуриха

 6. Stewartibh dedi ki:

  миндальная роща гостиница каргасок
  гостевой дом лазурный берег mosgortur ru официальный сайт атриум отель москва
  mercure роза хутор санаторий азовское море гостиница золотая империя махачкала

 7. Stewartgur dedi ki:

  отели крыма все включено цены 2022 гостиница абсолют уфа официальный сайт
  нижний новгород гостиница волга санаторий дубовая роща железноводск отзывы lotte владивосток
  остеоартроз плеча арктур ирбит гостиница ольгинке

 8. Stewartbig dedi ki:

  ла мелия анапа цены отель cube адлер
  ессентуки санаторий россия фото кострома отель екатерина официальный империал шампань спа
  отель альянс санкт петербург валдай хостел царицынский комплекс гостиница

 9. Stewartgsf dedi ki:

  гостевой дом русич муром отель покровск энгельс официальный сайт
  гостиница олимп анапа официальный сайт муниципальное образование анапа тур в сочи на двоих
  озеро дивное лазаревское официальный сайт санатория нехама в казани цены алушта гостевые дома с бассейном недорого

 10. VederTwtbrg dedi ki:

  евпатория лучшие отели для отдыха с детьми санаторий голубые дали геленджик
  кипрессо отель алушта сосновая горка санаторий чебаркуль цены на 2021 пляж бархатные сезоны адлер
  гостевой комплекс хуторок анапа официальный сайт лучшие отели в абхазии на берегу моря ялта гостиница интурист

 11. VederTwtfkh dedi ki:

  санаторий приморье геленджик официальный отель победа аксай
  крым отдых с детьми недорого санаторий санаторий усть илимск пансионат урал анапа официальный сайт цены
  поющие фонтаны анапа пансионат орбита 1 адлер официальный сайт крым севастополь отдых

 12. VederTwtjwd dedi ki:

  дол лучистый евпатория санатории с бассейном в свердловской области
  отдых в абзаково цены на проживание гостиница меридиан адлер гостиница колыма магадан
  буэнос диас голубая дача санаторий морской прибой крым эра база отдыха эконом абхазия цандрипш

 13. Rytr is an AI writing assistant that helps you create high-quality content, in just a few seconds, at a fraction of the cost!! Click Here: https://bloggerprize.page.link/inst

 14. VederTwtoar dedi ki:

  новый свет крым санаторий коктебель галеон официальный сайт
  санаторий кругозор кисловодск официальный сайт hotel rtc ugra classic минеральные воды санаторий
  фото гостиницы космос в москве гостиница комплимент пятигорск керчь гостевые дома и частные гостиницы

 15. VederTwtamp dedi ki:

  санаторий белоруссия в мисхоре официальный сайт артек гурзуф
  гранд отель приморье геленджик пыть ях бассейн бештау пятигорск официальный сайт
  русь санаторий анапа официальный сайт санаторий каширские роднички официальный сайт евпатория медицинский центр

 16. VederTwtodc dedi ki:

  где в сочи можно отдохнуть юбилейный санаторий банное
  гостиница континент тобольск гостиницы и пансионаты гостиница в балашихе недорого цены
  звенигородский пансионат база отдыха лесное озеро ставрополь отель солнечный абхазия

 17. VederTwtnry dedi ki:

  отдых с маленькими детьми крым актеры
  лагерь газпрома все путевки на одном сайте санаторий дорохово адрес
  санатории кисловодска долина нарзанов лучшие санатории ульяновской области санатории южный

 18. VederTwtizf dedi ki:

  holiday inn simonovsky лечение рассеянного склероза в россии
  туристический пансионат клязьминское водохранилище пансионат гренада в лазаревском официальный сайт севен хиллс гостиница москва
  аквапарк черное море пороги сатка официальный сайт санаторий лениногорский

 19. VederTwttcy dedi ki:

  sealand крым гостиница стрела казань
  отель гринвуд джубга гагры алекс пансионат автомобилист сочи официальный сайт
  крым все включено шведский стол 4 seasons hotel москва аврора прокопьевск

 20. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

 21. Free. Sign up to receive $100, Trade to receive $5500. Click Here:👉 https://millionairego.page.link/free

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.