Ikke-kategoriseret

vi selvfølgelig vores forskellige

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. Vi har hovedsæde i Odense, men springer gerne i bilen og tager ud for at løse netop din opgave. Vi tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer arbejde af høj kvalitet. Til tiden. Hver gang. For altid at sikre et tilfredsstillende resultat vælger vi selvfølgelig vores forskellige samarbejdspartnere med omhu. Klik dig ind for at se vores samarbejdspartnere. Står du og skal bruge en snedker i Odense? Vi udfører alt indenfor snedkerarbejde. Vi udfører alt indenfor snedkerarbejde, hvad enten du skal have lavet små reparationer eller større komplekse snedkeropgaver i både den private eller offentlige sektor.

Vi er et team af dygtige og, ikke mindst, erfarne snedkere og tømrer, der altid sørger for at udføre et godt stykke kvalitets håndværk til meget konkurrencedygtige priser. Vi ligger stor vægt på kundetilfredshed, og er derfor i tæt dialog med kunden under hele processen. Det er ikke kun med til at gøre byggeprocessen letterer for os, men også med til at skabe et godt resultat, i tråd med kundens forventninger og ønsker. Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er vores primære fokus. Derfor har vi udviklet følgende grundtanker, der danner vores virksomheds fundament:

Udover at levere en høj kvalitet, bestræber vi os på at overholde alle aftalte betingelser, deri blandt tidsfriser, så du præcist ved hvornår dit snedkerarbejde forventes færdigt. Vi blev oprindeligt stiftet af Kennet. Det var hans vision, at den gode kvalitet og fornuftige pris, skulle være forenelige. Til at begynde med, beskæftigede vi sig mest med mindre renoveringer og serviceopgaver. I 2004 opkøbte Per´s ældste søn, Kennet, 50% af firmaet. Herefter gik det rigtig stærkt, og virksomheden fik hurtigt opbygget et stabilt kunde netværk. Dette medførte både mindre renoverings opgaver, samt større entrepriser. I samme periode blev firmaet omdannet til et anparts-selskab pga. den stadig stigene omsætning. Håndværker Byg havde på daværende tidspunkt 16 mand ansat, fordelt på alle typer opgaver. Et spændende år for firmaet var i 2010, da der her blev opstartet en murerafdeling. Afdelingen udfører alle service og entrepriseopgaver indenfor murerfaget. Januar 2012, trådte Allan ind i ledelsen, så vi nu er styret af far og begge sønner. I februar 2013, blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. Far og sønner har i dag stadig samme mål for øje, nemlig at levere et godt håndværk til en rimelig pris. Kvaliteten er i højsædet, derfor bliver der kun benyttet faglærte håndværkere.

Vi udfører også en lang række andre opgaver indenfor håndværksfaget. Blandt andet murer og tømrerarbejde, ligesom vi også udfører tiltotal enterprise. Se vores øvrige services her. Er du interesseret i at se hvad vi tidligere har udført og til hvilke priser, kan du klikke her. Du kan også se billeder af vores tidligere udførte projekter i vores galleri. Mangler du en murer i Odense? Vi udfører alle typer murerarbejde. Vi laver alle typer murerarbejde og har mange års erfaring indenfor branchen. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sørger altid for at udføre murearbejde af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Desuden ligger vi stor vægt på at overholde den aftalte leveringstid, så du ved præcis hvornår du kan forvente dit murerarbejde færdigt.

Fos os er kvalitet, ansvalighed og ærlighed vores hovedfokus. Det betyder blandt andet at vi udelukkende anvender de bedste materialer og holder os opdateret omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Til at støtte op om dette har vi fomuleret følgende grundtanker. En energirenovering har det mål at skabe en energibesparelse i den bygning, hvor den foretages. Der er mange fordele ved at energirenovere eksisterende bygninger. Det gælder uanset, om der er tale om et enfamiliehus, en kontorbygning, institution, lejlighed eller etageejendom. Med en energirenovering er du sikret mange år frem i tiden, og du får dermed en mere miljøvenlig bolig. Energirenovering er i manges øjne lig med dyre omkostninger i forbindelse med ombygningen. Men selvom renoveringen koster mere end almindelig ombygning, vil huset være sikret mange år frem.

One thought on “vi selvfølgelig vores forskellige

  1. baccaratsite dedi ki:

    It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know baccaratsite ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.