Ikke-kategoriseret

hjemmeside bureau odense

Udvikling af dansk økonomi har siden den kraftige tilbageslag fra finanskrisen fremvist en solid vækst, hvor BNP per indbygger er på 49.029 PPP-dollar, hvilket er blandt en af de højeste i EU. Danmark er kendt for gas og olie fra Nordsøen, hvor Danmark i mange år har været den førende indenfor mange energi og vindmøller, hvilket halvdelen eksporteres. Danske tekstil og tøj virksomheder oplever i 2019 et lille fald på eksportmarkedet, og på salg i Danmark. Selvom salget af tøj oplever et lille dyk, er e-handel på i konstant stigende vækst. Danmark er også kendt for dets næring, hvor der kraftigt eksporteres kød, ost, smør og æg.

De sociale medier har siden 2016 haft en stigende økonomisk vækst. I forbindelse med Bertonis markedsføring på de sociale medier ikke været aktive nok til skabe en betydende omsætning på den digitale platform. Selvom Bertoni Odense ikke har haft en stor indflydelse på de sociale medier, fremviser solidaritetsgraden værende god. Dog er afkastningsgraden svag, hvilket kan have indflydelse på Bertonis fremtid. Der findes mange digitale platforme som besidder fordele og ulemper som Bertoni Odense kan udnytte til egen fordel. Instagram er en digital kommunikationskanal som er ret følsom, hvor markedsføring igennem Instagram er baseret på indlæg af billeder og videoer, som visuelt spreder virksomhedernes brandkendskab. I denne forstand er Instagram en kanal som er svær at markedsføre sig igennem, da der findes mange faktorer og følsomme påvirkninger som kan skade Bertonis Odenses image. Dog er Instagram den mest accelererende platform at benytte hvis virksomheder ønsker at sprede virksomhedernes budskab, hvilket kræver kreativitet og en stærk visuel indstilling. I forbindelse med markedsføring på de sociale medier har det skadet Bertonis Odenses image, grundet manglende aktivitet og opfyldelse af forbrugernes behov, hvilket er problematisk til en grad at brandets image på de sociale medier kan anses til være svag blandt forbrugerne.

One thought on “hjemmeside bureau odense

  1. safetoto dedi ki:

    I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! safetoto

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.