Ikke-kategoriseret

ejendoms administratorer

Vi tager opgaver fra alle steder i Farum område. Mangler du en maler i Farum? Vi udfører alle typer maleropgaver! Vores team af erfarne og dygtige malere tager gerne hånd om din næste maleropgave – stor som lille. Vi leverer kvalitetsløsninger som du kan have glæde af i mange år, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for din specifikke opgave. Vi udvælger de bedste materialer fra vores leverandører, og vi sørger altid for at være opdateret med de nyeste metoder og udstyr, så vi kan sikre dig det bedste resultat. Tømrerfirma har egen serviceafdeling, hvor fleksibiliteten er i højsædet. Vores virksomhed råder over 20 servicebiler som kører derhen du ønsker. Vores store snedkerværksted klarer enhver værkstedsopgave, fra speciel lavet porte, skranker og reparation af gamle antikke møbler, se mere om vores værksted her. Vi samarbejder med flere ejendoms administratorer, omkring løbende service af ejendomme. Ligeledes udfører vi drift og vedligehold af ejendomme.​ Tømrerfirma vi udfører Bygningssyn for flere forsikringsselskaber. Derud over så råder vi internt i huset også over en energivejleder, så vi kan dække alle vores kunders specifikke behov og hjælpe med fremtidsperspektivet. Vi lægger stor vægt på dialog med kunden, og vi ved at det skaber den største tilfredshed for begge parter.

Din lokale håndværker
Vi målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst handyman-virksomhed med et højt serviceniveau, der altid leverer kvalitetsarbejde til den helt rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores handyman-fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger i henhold til den indgåede aftale der er indgået med os. Vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser, samt de leveringstider der er aftalt. Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt, eller høre om deres idéer. Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud på handymanservice – Vi er altid klar med et fornuftigt tilbud! Hos os finder du god service, solid håndværk til en fornuftig pris. Vores hovedfokus er kvalitet, ansvarlighed og ærlighed. For os er det vigtigt at have en dialog med dig, under hele byggeprocessen. Det sikrer at det endelige resultat opfylder dine ønsker. Vi har mange års erfaring i branchen, og sørger altid for at være opdateret med det nyeste værktøj og materiale, som er med til at sikre dig den optimale løsning.Privat skadeservice af din handyman. Driller håndvasken, har du problemer med at samle skabene købt i Ikea, eller vil du godt have skiftet tagrenden, så er det en handyman du har brug for. Vi er det helt rigtige sted at henvende sig, hvis du vil være helt sikker på at opgaven bliver løst hurtigt og effektivt, helt i overensstemmelse med de aftaler der indgåes. Vi laver alle mindre og mellemstore opgaver indenfor fagområder som tømrer, murer, maler og arbejde med tag.

Vi kan med andre ord, hjælpe med alle de opgaver, som lige akkurat ligger udenfor rækkevidde for dig selv, og som du ønsker en professionel løsning til. Du kan bruge din handyman til stort og småt. Det er vores overbevisning, at det gode håndværk ikke er bedre end den service der følger med arbejdet, og derfor vil du altid blive serviceret af en handyman fra os, som har folkus på din glæde ved resultatet. Ringer du for hjælp hos os, uanset om det er til udskiftning af et vindue, at lægge nyt tag på dit hus, eller et udhus der lige trænger til ny maling, så er du garanteret et resultat i overenstemmelse med den aftale du laver hos os. Du har søgt på montering og samling af møbler, og igennem os har du fundet det rette firma at kontakte. Vores store erfaring betyder, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. At vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, afspejler sig i en fordelagtig samlet pris på markedets højeste kvalitetsniveau. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er vi villige til at yde noget ekstra, uanset opgavens størrelse eller karakter. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og at det er en fornøjelse at handle med os.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder hos os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi gerne giver råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Med flest kunder fra Farum, oplever vi at kunderne kommer fra hele Sjælland for at nyde godt af vores høje kvalitet og rimelige priser. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde, som både du og vi kan være stolte af! Vi sætter store krav til os selv og vores medarbejdere, så De kan være helt rolig – arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Derudover er vores medarbejder rutinerede, så de kan til enhver til udføre det lovede arbejde. Vi er ydermere dybt seriøse og kvalitetsbevidste. Hos os er vi af den overbevisning at malerarbejde skal udføres grundigt og godt, så resultatet altid fremstår tilfredsstillende for vores kunder, og for os selv. Vi har mange års erfaring inden for maling, både indendørs og udendørs. Som handymen ved vi, hvilke malingtyper der passer bedst til det konkrete maler arbejde, og vi søger altid at finde det bedste til den bedste pris. Dette for at vi kan tilbyde vores ydelser til vores kunder til fornuftige priser. Vi er interesserede i tilfredse og glæde kunder der kommer igen, og som gerne anbefaler os til andre – derfor kan du være sikker på aldrig at få mærkelige ekstraregninger eller ringe udført arbejde fra os – vi sætter en ære i vores arbejde, og udfører altid dette professionelt og grundigt – til en fornuftig pris!

2 thoughts on “ejendoms administratorer

  1. slotsite dedi ki:

    From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with slotsite !!

  2. Log in dedi ki:

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Log in

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.